Malaklar İlkokulu
Malaklar Köyü Anamur/MERSİN

VİZYON

Milletinin,vatanının ve kendisinin geleceğini garanti altına alabilecek ve insani unsurları üzerinde barındıran fidanlar büyütmek...

MİSYON

Öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerine saygılı, Yaşama saygılı, kendini ve etrafını tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, okumayı, araştırmayı ve sorgulamayı ilke edinen, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

BAŞARILAR

2013 Ortaöğretime Geçis Sınavı Sonucunda; Şehit İbrahim Armut Anadolu Öğretmen Lisesini 3, Bozyazı Anadolu Lisesini 7, Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesini 6, Anamur Anadolu Lisesini 5, Anamur Anadolu Sağlık Meslek Lisesini 2, Tekmen Anadolu Sağlık Meslek Lisesini 1, Anamur Kız Teknik ve Meslek Lisesini 4, Anamur İmam Hatip Lisesini 1, Anamur Endüstri Meslek Lisesini 1 öğrenci olmak üzere toplamda 30 öğrencimiz yerleştirilmiştir. Ayrıca 1 öğrencimiz de Bursluluk sınavını kazanmıştır.

TAM GÜN

KLİMA